Home » Abonnement

Sentinel Services Security Abonnementen

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Privacy vraagstukken, cybercrime, hackers, phishers,het leidt allemaal af van waar het daadwerkelijk om gaat in uw business: mooie producten en diensten leveren!

Sentinel Services van ConanDoyle zorgen voor de rust en de focus die u nodig heeft bij het runnen van uw onderneming.

ConanDoyle komt met een unieke abonnementsvorm op vier niveaus waarmee uw organisatie voldoet aan de eisen uit de wet en de zorgen wegneemt die u misschien heeft over uw informatiebeveiliging. Wij noemen het Sentinel Services en het doet wat in de naam vervat zit, wij staan voor u klaar bij het optimaliseren van uw informatieveiligheid en zorgen dat u compliant wordt en blijft.

De dienstverlening kenmerkt zich door in iedere abonnementsvorm te starten met een Risico Analyse om vervolgens in 10 stappen uw bedrijfsprocessen op het beveiligingsniveau te brengen wat voor uw organisatie noodzakelijk is. Hierbij wordt uw organisatie in 10 maandelijkse sessies in topconditie gebracht waar het informatiebeveiliging aangaat. Daarnaast wordt, afhankelijk van het abonnement, uw website periodiek gescand op kwetsbaarheden, het bewustzijn aangescherpt van uw personeel, uw kantoorautomatisering en eventueel uw netwerken gescand en detectie systemen aangebracht tegen indringers op uw netwerk.

Bij alle abonnementsvormen wordt u optimaal begeleid en worden noodzakelijke periodieke scans uitgevoerd om uw informatiebeveiliging top fit te houden !

Sentinel Services op vier niveaus

Sentinel Services kent vier dienstverleningsniveaus waardoor er voor u altijd een passende abonnementsvorm is. Hiermee krijgt uw informatieveiligheid permanent de aandacht en bent u zich bewust van de fitheid van uw informatiebeveiligingsorganisatie. Met Sentinel Services krijgt u een permanente coach aan uw zijde die samen met u zorgt voor een veilige en bewuste informatiehuishouding.

Deze abonnementen kunnen aangevuld worden met een aantal add-ons. Hierdoor bent u op ieder moment verzekerd van een gezond niveau van uw informatiebeveiliging binnen uw organisatie.

laptop
banner
banner
banner

Sentinel One 1

Sentinel One voorziet in de “baseline” beveiliging voor uw kleinbedrijf. Met een uitvoerige risicoanalyse en 10 verbeter sessies kunt u er van op aan dat u “binnen de lijntjes kleurt” als het gaat om de noodzakelijke voorzieningen die de overheid en maatschappij van u verlangen op het gebied van informatiebeveiliging. Uw website wordt ook nog eens maandelijks gescand op kwetsbaarheden en het bewustzijnsniveau van uw medewerkers wordt gepeild door phishing acties.

Sentinel Plus +

Sentinel Plus, als Sentinel One niet genoeg is.

Sentinel Plus voorziet uw organisatie van nog meer zekerheid als het gaat om informatiebeveiliging binnen uw organisatie. Door Sentinel Plus te nemen voorziet u uw organisatie van een uitgebreide versie van de Sentinel One dienstverlening aangevuld met de extra diensten “Wekelijkse Kantoor Automatisering scanning” en een Online Awareness Programma voor uw medewerkers.

Sentinel ProPlus #

Sentinel ProPlus biedt u het onderhoud van de Plus variant en natuurlijk extra diensten in de vorm van volledig netwerkscanning en een “Intrusion Detection” systeem voor het instant signaleren van indringers op uw systemen.

Sentinel Integral Ω

Wilt u integraal onderhoud van uw informatiebeveiligingssysteem met daar bij dagelijkse en jaarlijkse health checks om op permanente basis uw informatiehuishouding in top fitte conditie te houden? Dan is Sentinel Integral iets voor u. Naast de dienstverlening uit het ProPlus pakket wordt er een jaarlijkse penetratietest uitgevoerd door een ethical hacker en wordt het intrusion detection systeem uitgebreid tot het “advanced” niveau.