Home » Black box test

Black box test

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Een black box-test staat ook wel bekend als het testen van je pc op hoog niveau. Hierbij is het belangrijk dat de functionaliteiten worden getest vanuit een gedragsoogpunt. Wanneer er scenario’s ontstaan waardoor het systeem kan breken, worden deze testen ook gebruikt om de scenario’s te controleren.

Een black box-test is testen op hoog niveau

Bij een black box-test hebben de consultants van ConanDoyle vooraf geen informatie gekregen. Zij testen uw systeem op allerlei manieren. Dit is vergelijkbaar met een aanval door een groep hackers. Deze black box-test kan plaatsvinden binnen een bepaald tijdvak, waarbij wordt bekeken hoe snel jouw systeem gekraakt wordt. Hierbij wordt gecheckt wat een persoon zonder gegevens allemaal kan bekijken en manipuleren binnen het systeem van jouw organisatie.

laptop

Ontvang een rapport van de uitgevoerde test

Na het testen van jouw systeem brengen wij een rapport uit van de uitgevoerde tests. Met dit rapport wordt voor jou inzichtelijk gemaakt welke zwaktes er binnen het systeem aanwezig zijn. Tenslotte zorgen wij samen met jou dat het systeem weer op orde wordt gemaakt. Ook kun je dit volledig overlaten aan professionals van ConanDoyle, zodat jij geen tijd meer hoeft te besteden aan het beveiligen van jouw systemen. Zo nemen wij het werk voor jou uit handen als onderdeel van onze dienstverlening.

Neem direct contact op en laat zelf een beveiligingstest uitvoeren

Wij voeren diverse beveiligingstesten uit. Van een black box-test tot een white box-test en van een grey box-test tot een phishing-test, het is allemaal in goede handen bij ons. Wil je direct een black box-test uitvoeren of wil je eerst liever nog meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Bel gerust naar +31 8506 064 96 om een van de medewerkers van ons kantoor in Wateringen, nabij Den Haag, te bereiken. Wil je liever een e-mail sturen? Hiervoor kan je ons contactformulier invullen.