Home » Black box test

Blackboxtest

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Een blackboxtest staat ook wel bekend als het testen van uw pc op hoog niveau. Hierbij is het belangrijk dat de functionaliteiten worden getest vanuit een gedragsoogpunt. Verschillende scenario’s waardoor het systeem zou kunnen breken worden hier getest. Bij de experts van ConanDoyle uit Wateringen kunt u terecht voor een bijzonder uitgebreide en nauwkeurige blackboxtest.

Een blackboxtest is testen op hoog niveau

Bij een blackboxtest hebben de consultants van ons cybersecuritybedrijf vooraf geen informatie gekregen. Zij testen uw systeem op allerlei manieren. Dat is vergelijkbaar met een aanval door een groep hackers. Deze blackboxtest kan plaatsvinden binnen een bepaald tijdvak, waarbij wordt bekeken hoe snel uw systeem gekraakt wordt. Hierbij wordt gecheckt wat een persoon zonder gegevens allemaal kan bekijken en manipuleren binnen het systeem van uw organisatie. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw websitebeveiliging testen.

laptop

Ontvang een rapport van de uitgevoerde test

Na het testen van uw systeem brengen wij een rapport uit van de uitgevoerde tests. Met dit rapport wordt voor u inzichtelijk gemaakt welke zwaktes er binnen het systeem aanwezig zijn. Tenslotte zorgen wij samen met u dat uw cyberbeveiligingssystemen op orde worden gebracht. U kunt dit ook volledig overlaten aan onze professionals, zodat u geen tijd meer hoeft te besteden aan de beveiliging tegen hackers. Zo nemen wij het werk voor u uit handen.

Neem direct contact op en laat een beveiligingstest uitvoeren

Wij voeren diverse beveiligingstesten uit. Naast blackboxtesten voeren wij bijvoorbeeld ook een whiteboxtesten uit. Indien u graag een combinatie van beide testen wilt, kunt u eveneens bij ons terecht voor een greyboxtest. Wilt u zo snel mogelijk een blackboxtest uitvoeren of wilt u eerst liever nog meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij koppelen zo snel mogelijk naar u terug.