Home

CDSecure: beveilig de basis, de werkplek

Werkplek

Configuatie check

Slechts € 1,-

We lezen of horen allemaal iedere dag wel over hackers, cybersecurity, ransomware, etc.

Veel ondernemers denken dat het te duur, te moeilijk of niet belangrijk genoeg is om er iets aan te doen. Dat is meer iets voor grote bedrijven…

Cyber beveiliging is complex, dus begin bij de basis: de configuratie van de werkplekken.

We hebben toch al antivirus van Microsoft op onze PC’s? Is dat niet genoeg?

Helaas niet…

Maar er is een stuk wat goed op te lossen is, heel betaalbaar is en makkelijk in te zetten is: CDSecure.

CDSecure geeft dagelijks inzicht in hoe veilig de PC’s van uw organisatie zijn ingericht.

Vaak wordt de installatie van software via de standaard procedures gedaan en blijft de PC kwetsbaar voor allerlei cyberrisico’s. Ook is het zo dat een vandaag veilig ingerichte PC, morgen als niet veilig beschouwd wordt omdat er een nieuwe manier gevonden is om misbruik te maken van hoe de PC is ingericht. Cyber criminelen zitten ook niet stil.

CDSecure geeft dagelijks inzicht, door middel van een helder dashboard hoe alle PC’s zijn ingericht, wat er beter kan en hoe dit dan moet. Met die informatie kan u of uw IT-leverancier de verbeteringen doorvoeren en uw IT steeds veiliger maken.

De nederlandse overheid maakt zich ook duidelijk zorgen over de standaard manier van configureren van PC’s en software op die PC’s. Samen met een viertal andere onderwerpen heeft de overheid een test gemaakt die snel (binnen 10 minuten) en anoniem (je hoeft geen gegevens achter te laten) een beeld geeft. Probeer het eens en geef eerlijke antwoorden. Je kunt de test hier vinden: Test Digital Trust Center. Zullen we dan bespreken wat CDSecure voor jouw bedrijf kan betekenen?

Ook is het mogelijk om CDSecure te combineren met een Cyberverzekering. Zie: Cyberverzekering

Nieuwsgierig geworden? Klik hier en ontdek hoe u uw PC’s voor een marginaal bedrag veiliger kunt maken!

Kijk ook naar onze andere producten die voor een betere nachtrust kunnen zorgen, zoals

Borg: de backup oplossing voor kleinere organisaties

Combineer

Natuurlijk is het het beste om alles meteen aan te pakken, maar soms komt dat gewoon even niet uit. Dan is een stap voor stap aanpak gewoon praktischer.
De verschillende oplossingen kunnen onafhankelijk van elkaar ingezet worden. We adviseren graag over wat het beste startpunt is, maar de keuze is en blijft aan u. Al hoeft u het voor de kosten vast niet te laten.

laptop

Geïnteresseerd in onze diensten?