Home » Cybersecurityverzekering

Cybersecurityverzekering

Website scan

Als onderdeel van onze Sentinel
Services bieden wij een continue
websitescan aan.

 

Scan direct uw website

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Om je bedrijf te dekken tegen virussen, hacks, willekeurige aanvallen en systeeminbraken kun je ervoor kiezen om een cybersecurityverzekering af te sluiten. Met behulp van deze verzekering bescherm je jouw bedrijf tegen schade door cyberincidenten. Het is natuurlijk nog beter om deze incidenten van tevoren te voorkomen, met behulp van een van onze beveiligingsdiensten.

Een cybersecurityverzekering afsluiten is een slim idee voor jou en je bedrijf

Vooral voor bedrijven is het een slim idee om een cybersecurityverzekering af te sluiten. Zij zijn namelijk vaak het grootste doelwit voor cyberaanvallen van buitenaf. Uit internationaal onderzoek blijkt dat in 2019 68% van de Nederlandse bedrijven is getroffen door een cyberaanval. Met behulp van een cyberrisicoverzekering bescherm je jouw bedrijf tegen deze aanvallen en de schade die zij hiermee achterlaten.

laptop
laptop

Voorkom grote cyberaanvallen

Wanneer er een cyberaanval heeft plaatsgevonden, kan dit grote gevolgen hebben voor jou en je bedrijf. Vandaar dat het slim is om van tevoren al een cyberrisicoverzekering af te sluiten. Een cybersecurityverzekering dekt voor een gedeelte de financiële schade die de aanval als gevolg heeft. Een cyberrisicoverzekering dekt ook de schade bij derde partijen die de aanval heeft veroorzaakt. Een cybersecurityverzekering bestaat uit het voorkomen, het herstellen en het vergoeden van een cyberaanval. Het beveiligen van gegevens en systemen kan gedaan worden door bijvoorbeeld de hulp van een black box-test.

Benieuwd naar onze aanpak? Bel voor meer informatie!

Wil je ook een cyberrisicoverzekering afsluiten bij Conan Doyle in Wateringen, nabij Den Haag? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem voor een cyberrisicoverzekering, of andere diensten, contact met ons op en onze experts gaan graag samen met jou aan de slag. Voor de aanpak van jouw project zijn wij telefonisch te bereiken via het telefoonnummer +31 8506 064 96 of vul het contactformulier in. Heb je vragen over een van onze andere diensten, zoals bijvoorbeeld security awareness? Ook hiervoor zijn wij te bereiken om je antwoord te geven op al je vragen.