Home » Firewall

Firewall

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Een firewall is een onzichtbare muur die staat tussen een computer en het verbindingspunt van het netwerk of internet. De firewall bepaalt welk netwerkverkeer er verder mag komen en welk verkeer er achterblijft. Het verkeer dat achterblijft is vaak niet veilig genoeg, dus wordt door het systeem geblokkeerd. In principe bepaalt het systeem dus wat goed en slecht is voor je apparaat.

Installeer een firewall voor de beveiliging van je netwerk

Een firewall heb je nodig voor de beveiliging je eigen, of andermans netwerk. Met behulp van dit programma worden gevaarlijke aanvallen van buitenaf geblokkeerd, voordat het je netwerk binnen kan komen. Wanneer je apparaat zonder firewall is verbonden met het internet kunnen de aanvallen van buitenaf binnen enkele seconden worden uitgevoerd. Je computer is dan niet meer beschermd tegen misbruik van buitenaf.

laptop
laptop

Laat geen poorten meer openstaan voor ongewenste bezoekers

Wanneer je geen firewall laat installeren door ons bedrijf, laat je de poorten open staan voor ongewenste bezoekers. Via deze openstaande poorten is het dan heel gemakkelijk voor indringers om de computer aan- en binnen te vallen. Wanneer dit eenmaal is gebeurd kan je onder andere last krijgen van diverse pop-up berichten. Zonder dat je het door hebt worden er dan diverse virussen op je apparaat gedownload. Ben je geïnteresseerd in het beveiligen van diverse apparaten en systemen? Bekijk dan eens onze vacature voor informatiebeveiliging.

Ook deze installatie laten uitvoeren op je apparaten? Neem direct contact op!

Wil je ook een firewall laten installeren op je apparaat? Dat is een slimme keuze! Onze professionals helpen je hier graag bij. Neem voor verdere vragen of meer informatie direct contact met ons op door te bellen naar +31 8506 064 96, of vul het contactformulier in. Ben je benieuwd naar een van onze andere diensten, zoals bijvoorbeeld security engineering? Ook hiervoor zijn wij te bereiken.