Home » Gesimuleerde phishingtest

Phishing test

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Als je wilt weten in hoeverre jouw organisatie zichzelf beschermt tegen phishingmails, dan kun je een gesimuleerde phishing test uit laten voeren. Bij een gesimuleerde phishing test voert een professional een gesimuleerde ”aanval” uit op jouw systemen. Dit laat je over aan de experts van ConanDoyle. Wij zijn gevestigd in Wateringen, vlak bij Den Haag, maar helpen bedrijven in het hele land bij hun online beveiliging.

Controleer de security awareness met behulp van een phishing test

Een gesimuleerde aanval kan bijvoorbeeld worden uitgestuurd via email. Wij sturen een email naar een aantal van jouw medewerkers, waarna wij inzicht verschaffen in hoe deze email wordt behandeld door medewerkers binnen jouw organisatie. Zo wordt het door een phishing test duidelijk in hoeverre jouw medewerkers over voldoende security awareness beschikken.

laptop

Geef jouw organisatie opnieuw inzicht

Een gesimuleerde phishing test geeft jouw organisatie inzicht in jouw huidige beveiliging. Je kunt de test gebruiken als QuickScan om hierop voort te bouwen of de test gebruiken als controle voor de beveiligingsmaatregelen die je al hebt geïmplementeerd. Na de test leveren wij als bedrijf een adviesrapport op, waarin je inzicht krijgt in het aantal medewerkers dat de e-mails heeft geopend, wat hiermee is gedaan en welke maatregelen je kunt nemen om schade in de toekomst te voorkomen. Natuurlijk kun je na het uitvoeren van de test ook gebruik maken van andere services van ConanDoyle, zodat jouw organisatie optimaal beveiligd kan worden tegen phishing-aanvallen en andere dreigingen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken als diensten als:

Laat een eigen test uitvoeren! Neem direct contact met ons op

Wil je direct een gesimuleerde phishing test laten uitvoeren of heeft jouw organisatie behoefte aan andere dienst, zoals bijvoorbeeld een firewall installeren? Bekijk onze producten en diensten of neem contact met ons op voor meer informatie. Hiervoor bel je naar +31 8506 064 96 of vul het contactformulier in.