Home » Gesimuleerde phishingtest

Phishingtest

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Met een phishingtest controleert u in hoeverre uw organisatie beschermd is tegen phishingmails. Bij deze test voert een professional een gesimuleerde ”aanval” uit op uw systemen. Indien hieruit blijkt dat uw medewerkers niet in staat zijn om phishingmails te herkennen, kunt u vervolgens heel gericht maatregelen nemen om phishing te voorkomen. De experts van ConanDoyle helpen u maar al te graag hierbij. Wij zijn gevestigd in Wateringen, maar helpen bedrijven in het hele land bij hun online beveiliging.

Leer phishing te voorkomen met behulp van een phishingtest

Bij een phishingtest sturen wij een fictieve e-mail naar een aantal van uw medewerkers. Net zoals bij een echte phishingmail, bevat deze e-mail een link naar een speciale website. Via deze website proberen wij de medewerkers te verleiden om gegevens over zichzelf of de organisatie vrij te geven. Na de test levert ons cybersecuritybedrijf een adviesrapport op, waarin u inzicht krijgt in het aantal medewerkers dat de e-mail heeft geopend en wat hiermee is gedaan. Zo wordt duidelijk in hoeverre uw medewerkers over voldoende security awareness beschikken. Vervolgens kunt u de uitkomsten van de test delen binnen uw organisatie. Hiermee verhoogt u het bewustzijn omtrent phishingtechnieken en kunt u phishing in de toekomst voorkomen.

laptop

Laat een eigen test uitvoeren! Neem direct contact met ons op

De gevolgen van phishing zijn niet te onderschatten. Het is dus van enorm belang om phishing te voorkomen met een goede cybersecurity. Wilt u een gesimuleerde phishingtest laten uitvoeren om de kwetsbaarheid van uw bedrijf in kaart te brengen? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie. Hiervoor belt u naar +31 8506 064 96 of vult u het contactformulier in.