Home » Grey box test

Grey box test

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Wanneer er een grey box test wordt uitgevoerd, wordt er getest op de software. Hierbij is er beperkte kennis van de interne werking hiervan. Grey box-testing is een bijzondere hacktechniek waarbij hackers maar bepaalde informatie nodig hebben. Deze informatie gebruiken ze vervolgens om de sterke en zwakke punten van het beveiligingsnetwerk van een bepaald doelwit te identificeren.

Een grey box-test voor het testen van je beveiliging

Ben jij al bekend met de grey box-test? Bij een grey box-test wordt de beveiliging getest, waarbij experts van ConanDoyle de beschikking hebben over de documentatie van gebruikers van het systeem dat getest wordt. Zo wordt geanalyseerd hoe een geregistreerde gebruiker van jouw systeem eventueel misbruik kan maken van jouw IT-omgeving.

laptop

Beveiligingstesten door het hele land

Wij zijn gevestigd in Wateringen, in de buurt van Den Haag, maar voeren de grey box-test graag uit voor bedrijven uit het hele land. Naast de grey box test komen zij ook graag bij u langs voor het uitvoeren van bijvoorbeeld een white box-test, een black box test of voor het beveiligen van de website. Na het uitvoeren van de test brengen onze professionals een rapport uit, zodat je weet welke sterktes en zwaktes binnen jouw systeem aanwezig zijn. Wij verbeteren jouw systeem vervolgens in samenwerking met jouw organisatie. Ook bieden wij diverse trainingen aan, zodat jouw medewerkers juist om leren gaan met de informatie binnen de systemen. Je kunt er ook voor kiezen om zelf jouw systeem te verbeteren na het ontvangen van jouw rapport. Wij geven duidelijk aan welke aandachtspunten er zijn, zodat je deze zelf kunt oplossen.

Neem direct contact op met een van onze professionals

Indien je een grey box test-uit wilt laten voeren, horen wij het graag. Onze professionals staan voor je klaar om antwoord te geven op al je vragen. Ook voor andere beveiligingstesten, denk bijvoorbeeld aan de black box test of white box test, zijn wij dé geschikte partij. Neem voor verdere vragen of meer informatie contact op met ons bedrijf via +31 8506 064 96 of het contactformulier.