Home » Grey box test

Grey box test

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Een greyboxtest is een methode om software te testen. Hierbij wordt er gezocht naar mogelijke defecten om zo de software gericht te kunnen verbeteren. Bij deze methode heeft de tester een beperkte kennis van de interne werking van deze software. Bij ConanDoyle in Wateringen kunt u terecht voor deze superefficiënte manier van testen.

Een greyboxtest voor het testen van uw beveiliging

Bent u al bekend met de greyboxtest? Bij een greyboxtest wordt de beveiliging getest en beschikken de testers over de documentatie van gebruikers van het systeem dat getest wordt. Zo wordt geanalyseerd hoe een geregistreerde gebruiker van uw systeem eventueel misbruik kan maken van uw IT-omgeving. Deze test is in feite een combinatie van twee soorten testen. Bij een blackboxtest heeft de tester geen kennis van de interne structuur van de software. De whiteboxtest daarentegen wordt uitgevoerd met volledige toegang tot de interne structuur. De greyboxtest combineert de voordelen van beide soorten testen.

laptop

Beveiligingstesten door het hele land

Als expert op gebied van cybersecurity hebben wij reeds veel ervaring met de greyboxtest. Na het uitvoeren van de test brengen onze professionals een rapport uit, zodat u de sterktes en zwaktes van uw systeem kent. Wij verbeteren uw systeem vervolgens in samenwerking met uw organisatie. Ook bieden wij diverse trainingen aan, zodat uw medewerkers juist leren omgaan met de informatie binnen de systemen. U kunt er eveneens voor kiezen om zelf uw systeem te verbeteren na het ontvangen van uw rapport. Wij geven duidelijk aan welke aandachtspunten er zijn, zodat u deze zelf kunt oplossen. Zo kunt u uw IT-omgeving optimaal beveiligen tegen hackers.

Neem direct contact op met een van onze professionals

Indien u een greyboxtest wilt laten uitvoeren, horen wij het graag. Onze professionals staan voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen. Ook voor andere beveiligingstesten, zoals een pentest, zijn wij dé geschikte partij. Neem voor verdere vragen of meer informatie contact met ons op via +31 8506 064 96 of het contactformulier. Wij vertellen u graag alles over onze cyberbeveiligingssystemen.