Dienstverlening

Opleiding Interne Auditor

Wilt u leren hoe u interne audits kunt voorbereiden, uitvoeren, beoordelen en afronden en hoe de audit een toegevoegde waarde kan hebben voor uw organisatie? Dan kunt u een opleiding volgen tot interne auditor.

De Interne Auditor

Een interne auditor verkrijgt door het uitvoeren van interne audits inzicht in hoeverre het managementsysteem van de organisatie voldoet aan de eisen die worden gesteld in de ISO norm. Hierbij toetst de auditor de normen, maar zorgt er daarnaast ook voor dat het management systeem doet wat het moet doen en overeenkomstig wordt onderhouden en dat er verbeterpunten worden gevonden waar uw organisatie mee verder wordt geholpen.

Structuur en inhoud van de opleiding

De opleiding tot interne auditor wordt gegeven door een erkende lead auditor. De lead auditors die worden ingezet door ConanDoyle zijn bekend met zowel de theorie als de praktijk.

De opleiding combineert de kennis van de normen met de rol van de auditor in verschillende organisaties. Door deze twee aspecten te combineren wordt u opgeleid tot interne auditor die een solide kennis heeft van de verschillende aspecten die bij het uitvoeren van audits worden toegepast.

Mogelijkheden

De opleiding tot interne auditor kan zowel inhouse bij uw organisatie als op een locatie van ConanDoyle worden gegeven. Neem contact met ons op voor meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden.

Ratings

Profile picture for user Harry Offermans
Harry Offermans
Profile picture for user Olaf Nijeboer
Olaf Nijeboer
Profile picture for user Paul Willems
Paul Willems RE CISA CIPP/E CIPM CIPT
Profile picture for user Rob van Nuland
Rob van Nuland
Profile picture for user Nico Veenkamp
Nico Veenkamp
Profile picture for user Petra Kaak
Petra Kaak