Home » ISO 27001 certificering

ISO 27001 certificering

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Wij beoordelen uw managementsysteem voor informatiebeveiliging op een pragmatische, flexibele en professionele manier. Ons management systeem certificatie proces volgt de volgende stappen:

Fase 1 Certificatie audit

Het audit team beoordeelt documentatie en bewijsmateriaal om vast te stellen of uw organisatie klaar is voor certificatie.

Fase 2 Certificatie audit

Het audit team beoordeelt de werking van uw management systeem. Uitgifte van het certificaat Een ISO 27001 certificaat wordt uitgereikt, afhankelijk van de resultaten van de audit en de eventueel noodzakelijke opvolging van bevindingen. Dit certificaat is 3 jaar geldig.

Controle-audits

Wij voeren 1 maal per jaar een controle audit uit bij uw organisatie om te beoordelen of uw managementsysteem blijft voldoen aan de eisen uit de ISO 27001 standaard. Her-certificatie Na de twee controle audits kunnen we een her-certificatie audit uitvoeren om de geldigheid van uw certificaat met 3 jaar te verlengen. Na de her-certificatie volgen dan weer 2 jaarlijkse controle-audits. Meer weten over certificatie en accreditatie? Lees verder op de pagina over audits en accreditaties.