Kees Keet

Mijn naam is Kees Keet, werkzaam in de ICT vanaf 1988. Begonnen als ontwikkelaar op een AS/400 (i-series). Doorgegroeid naar technisch ontwerper, functioneel ontwerper en projectleider. Van 2000 tot eind 2014 een eigen ICT bedrijf gehad met 10 – 15 werknemers en vanaf 2015 ben ik free-lance ICT consultant. Certified PRINCE2 practitioner en Certified SCRUM PSPO. Ervaring in interim management, ISO27001 certificering en BIR compliance trajecten. Meer informatie is te vinden op http://bolditadvies.nl/

Waarom free-lancer ? 
Ik ben ondernemer in hart en nieren en vind dat je altijd scherp moet blijven. Voor mij is het daarom belangrijk om steeds een nieuwe uitdaging te hebben. Werken voor verschillende opdrachtgevers en in steeds andere projecten haalt het beste in mij naar boven. Voor mijn opdrachtgevers ben ik daardoor een zeer gemotiveerde kracht met veel ervaring in wisselende omgevingen. 

Doe er uw voordeel mee !  

Huidige projecten

Agrovision Interim Business Unit Manager (nov 2016 tot heden)
Verantwoordelijk voor de afdeling Agrovision Solutions (10 fte), zowel commercieel als operationeel.

Agrovision Functionaris Informatie Beveiliging (nov 2016 tot heden)
Verantwoordelijk voor de informatiebeveiliging en het behalen en behouden van de ISO 27001 certificering en BIR compliancy.

CBD (Comore BedrijfsDiensten) Projectleider (juli 2016 tot heden)
Projectleiding voor de informatiesystemen en door de overheid aangewezen databanken van InfoRund, InfoVarken, InfoSchaap en InfoGeit. Verantwoordelijk voor onderhoud en uitbreidingen van deze portalen.

SKV (Stichting Kwaliteitsgarantie Vleeskalversector) Business Analist  / Projectleider (maart 2016 tot heden)
Requirements engineering voor een registratie systeem betreffende kalver transporten in Nederland. Schrijven projectvoorstel voor dit systeem en optreden als Scrum product owner tijdens de realisatiefase.

SKV Projectleider (september 2016 tot heden)
Projectleiding voor het informatiesysteem en door de overheid aangewezen databank van InfoKalf. Verantwoordelijk voor onderhoud en uitbreidingen van deze portalen.

Voorgaande project: 
Agrovision Solutions Business Analist (
maart 2015 tot en met december 2015)
Als Product Owner by Proxy / projectleider was ik verantwoordelijk voor ontwerpen, bouwen en testen van het I&R Varkens systeem. Dit systeem is gebouwd in opdracht van de POV (Producenten Organisatie Varkenshouderij) in nauwe samenwerking met de overheid. Het doel was een door de overheid (RvO) aangewezen databank te worden voor landelijke registratie van varkenstransporten. Het project is volgens planning op 4 oktober 2015 landelijk live gegaan. 

Daarnaast heb ik intern bij Agrovision een klankbordfunctie vervuld richting directie en management inzake het ontwikkelen van de afdeling Solutions.

Outdoorzetten
In mijn vrije tijd run ik een outdoor bedrijf. www.outdoorzetten.nl voor management training en outdoor adventure.