Home » OBE maatregelen

OBE maatregelen

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Wanneer je op zoek bent naar de manier om jouw organisatie het beste te beveiligen, helpt het om OBE-maatregelen te nemen. Met behulp van de juiste OBE-maatregelen (Organisatorisch, Bouwkundig en Elektronisch) realiseer je snel en goed jouw doel. ConanDoyle ondersteunt je hierbij. Hoe wij dat doen? Dat vertellen we je graag.

Houdt ongewenst bezoek buiten de deur met behulp van OBE-maatregelen

OBE-maatregelen moeten inbrekers buiten de deur houden, zowel op fysieke als online vlak. Dit varieert van goed sleutelbeheer en het gebruikmaken van kluisjes, tot hang- en sluitwerk en een betrouwbaar alarmsysteem. Ook het verspreiden van privacygevoelige informatie via internet wil je graag voorkomen; dit is onderdeel van security awareness. Er zijn diverse manieren om de juiste OBE-maatregelen voor jouw organisatie te treffen. In overleg met jou kunnen wij diverse methoden aanbieden, specifiek gericht op jouw behoeften. Twee veelgebruikte methoden die wij toepassen zijn:

  • De verbeterde richtlijn klasse indeling 2019 (VRKI) én
  • Security Riskmanagement Body of Knowledge (SRMBOK)

Verhoog het beveiligingsregime met behulp van onze professionals

Onze professionals verhogen het beveiligingsregime van jouw organisatie op een wijze die in overleg met jou wordt vastgesteld. Een voorbeeld hiervan is door een pentest uit te voeren. Wij denken graag met je mee. Samen met jou vinden wij dé manier om jouw organisatie op het juiste beveiligingsniveau te brengen. Daarbij houden wij uiteraard rekening met jouw wensen en budget.

Meer weten over onze diensten? Neem direct contact op!

Door middel van onze projectaanpak vertellen we je graag meer over hoe wij een risicobeoordeling uitvoeren en op basis hiervan geven wij advies welke OBE-maatregelen geschikt zijn voor jouw onderneming. Wil je meer weten over de dienstverlening van ons bedrijf in Wateringen, nabij Den Haag? Denk hierbij aan diensten, zoals bijvoorbeeld een cybersecurityverzekering. Neem contact met ons op via +31 8506 064 96 of vul het contactformulier in.