Home » OBE maatregelen

OBE-maatregelen

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Met OBE-maatregelen beveiligt u uw organisatie op een optimale manier. OBE staat voor Organisatorisch, Bouwkundig en Elektronisch. Door deze drie soorten maatregelen toe te passen, is uw werkplek veilig voor allerhande misdrijven. ConanDoyle, onze firma uit Wateringen, ondersteunt u hierbij. Hoe wij dat doen? Dat vertellen we u graag.

Houd ongewenst bezoek buiten de deur met behulp van OBE-maatregelen

OBE-maatregelen moeten inbrekers buiten de deur houden, zowel op fysiek als online vlak. Dit varieert van goed sleutelbeheer en het gebruikmaken van kluisjes, tot hang- en sluitwerk en een betrouwbaar alarmsysteem. Ook het verspreiden van privacygevoelige informatie via internet wilt u graag voorkomen; dit is onderdeel van security awareness. Er zijn diverse manieren om de juiste OBE-maatregelen voor uw organisatie te treffen. In overleg met u kunnen wij diverse methoden aanbieden, specifiek gericht op uw behoeften. Twee veelgebruikte methoden die wij toepassen zijn:

  • De verbeterde richtlijn klasse indeling 2019 (VRKI)
  • Security Riskmanagement Body of Knowledge (SRMBOK)

Verhoog uw beveiligingsregime met behulp van onze professionals

Onze professionals verhogen het beveiligingsregime van uw organisatie op een wijze die in overleg met u wordt vastgesteld. Een voorbeeld hiervan is door een pentest uit te voeren. Zo ontdekken wij de zwakke plekken in uw IT-omgeving en kunnen wij cyberbeveiligingssystemen op maat ontwerpen. Wij denken graag met u mee. Samen vinden wij dé manier om uw organisatie op het juiste beveiligingsniveau te brengen. Daarbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen en budget.

Meer weten over onze diensten? Neem direct contact met ons op

Door middel van onze projectaanpak vertellen we u graag meer over hoe wij een risicobeoordeling uitvoeren. Op basis hiervan geven wij advies over welke OBE-maatregelen geschikt zijn voor uw onderneming. Wilt u meer weten over de dienstverlening van ons bedrijf? Neem dan contact met ons op via +31 8506 064 96 of vul het contactformulier in.