Home » Opleiding interne auditor

Interne auditor opleiding

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Wanneer je interesse hebt in audits, is de interne auditor opleiding wellicht iets voor jou. Wil je leren hoe je interne audits kunt voorbereiden, uitvoeren, beoordelen en afronden en hoe de audit een toegevoegde waarde kan hebben voor jouw organisatie? Dan is deze opleiding van ConanDoyle perfect voor jou.

Volg een interne auditor opleiding

Een interne auditor verkrijgt door het uitvoeren van interne audits inzicht in hoeverre het managementsysteem van de organisatie voldoet aan de eisen die worden gesteld in de ISO-norm. Hierbij toetst de auditor de normen en beoordeelt hij de risico’s. Verder zorgt hij dat het managementsysteem doet wat het moet doen, overeenkomstig wordt onderhouden én dat er verbeterpunten worden gevonden waar jouw organisatie verder mee wordt geholpen.

laptop

Krijg een opleiding van een erkende lead auditor

De opleiding wordt gegeven door een erkende lead auditor. De lead auditors die worden ingezet door ConanDoyle zijn bekend met zowel de theorie als de praktijk. De opleiding combineert de kennis van de normen met de rol van de auditor in verschillende organisaties. Door deze twee aspecten te combineren wordt je bij onze organisatie opgeleid tot interne auditor die een solide kennis heeft van de verschillende aspecten die bij het uitvoeren van security audits worden toegepast. Hier wordt veel aangeleerd over security awereness.

Neem contact op en meld je aan voor de opleiding

De opleiding tot interne auditor kan zowel op locatie bij jouw organisatie, als op een locatie van ConanDoyle worden gegeven. Wij zijn gevestigd in Wateringen, regio Den Haag, maar zijn actief in het hele land. Neem contact met ons bedrijf op voor meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden voor het volgen van een opleiding. Ook voor informatie over een van onze andere diensten, zoals bijvoorbeeld security engeneering kan je contact met ons opnemen. Hiervoor kun je het best bellen naar +31 8506 064 96 of vul het contactformulier in.