Home » Opleiding interne auditor

Opleiding tot interne auditor

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Word interne auditor dankzij onze kwalitatieve opleiding. Wilt u leren hoe u interne audits kunt voorbereiden, uitvoeren, beoordelen en afronden en hoe de audit een toegevoegde waarde kan hebben voor uw organisatie? Dan is deze opleiding tot interne auditor van ConanDoyle, onze firma uit Wateringen, perfect voor u. Ontdek er hier alles over!

Uw taken als interne auditor na onze opleiding

Een interne auditor verkrijgt door het uitvoeren van interne audits inzicht in hoeverre het managementsysteem van de organisatie voldoet aan de eisen die worden gesteld door de ISO-normen. Hierbij toetst de auditor de normen en beoordeelt hij de risico’s. Verder zorgt hij dat het managementsysteem doet wat het moet doen, overeenkomstig wordt onderhouden én dat er verbeterpunten worden gevonden waar uw organisatie verder mee wordt geholpen. Zo draagt een interne auditor bij tot een goede cybersecurity.

laptop

Krijg een opleiding van een erkende lead auditor

De opleiding wordt gegeven door een erkende lead auditor. De lead auditors die worden ingezet door ons cybersecuritybedrijf zijn bekend met zowel de theorie als de praktijk. De opleiding combineert de kennis van de normen met de rol van de auditor in verschillende organisaties. Door deze twee aspecten te verbinden wordt u bij onze organisatie opgeleid tot interne auditor die een solide kennis heeft van de verschillende aspecten die bij het uitvoeren van security audits worden toegepast. U leert hier alles over security awareness.

Neem contact op en meld u aan voor de opleiding

De opleiding tot interne auditor kan zowel op locatie bij uw organisatie, als op de locatie van onze firma worden gegeven. Wij zijn gevestigd in Wateringen, maar zijn actief in het hele land. Neem contact met ons op voor meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden voor het volgen van een opleiding. Ook voor informatie over een van onze andere diensten, zoals bijvoorbeeld security engineering, kunt u ons steeds contacteren.