Home » Pentest

Pentest

Website scan

Als onderdeel van onze Sentinel
Services bieden wij een continue
websitescan aan.

 

Scan direct uw website

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Voor het beveiligen van je gegevens kan je gebruik maken van een pentest. Een pentest is een afkorting van een penetratietest. Deze test wordt uitgevoerd om legale hackers op realistische wijze je systemen te laten onderzoeken. Zij gaan als een echte hacker aan het werk, om op deze manier alle mogelijke manieren om toegang te krijgen te ontdekken.

Onze experts gaan voor je aan de slag met het uitvoeren van een pentest

Wanneer aan de hand van een pentest de mogelijke manieren om toegang te krijgen bekend zijn, gaan onze specialisten voor je aan de slag. Zij bekijken vervolgens voor jou hoe deze toegangspoorten beveiligd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld met behulp van netwerkscanning, om ongewenste bezoekers op afstand te houden. Met behulp van deze penetratietest leggen de specialisten de zwakke plekken en de risico’s van uw netwerk bloot.

laptop
laptop

Krijg een helder inzicht van alle risico’s en kwetsbaarheden

Door middel van de penetratietest en netwerkscanning krijg je een helder inzicht in de risico’s en kwetsbaarheden binnen de systemen van je organisatie. Wanneer je een helder inzicht hebt gekregen, kan je kijken naar de oplossingen voor de voorkomende problemen, die uit de penetratietest en netwerkscanning is gekomen. Een voorbeeld hiervan is het uitvoeren van een grey box test of netwerkscanning. Wanneer de juiste oplossingen worden toegepast na bijvoorbeeld een penetratietest, worden de risico’s beperkt en wordt de beveiliging van je systemen naar een hoger niveau getild. Een penetratietest brengt dus alleen maar voordelen met zich mee. Laat daarom snel een van onze experts een test voor je uitvoeren en bekijk ook eens onze projectaanpak.

Interesse in het beveiligen van gegevens? Neem hiervoor contact met ons op!

Met behulp van een pentest en netwerkscanning krijg je een duidelijk inzicht in de valkuilen binnen je systemen. Heb je interesse in het beveiligen van persoonlijke gegevens en een pentest of netwerkscanning? Wellicht dat de vacature informatiebeveiliging iets voor jou is. Neem contact met ons op voor meer informatie en wij vertellen je er alles over. Ook voor andere vragen of meer informatie zijn wij te bereiken. Je kan ons bereiken door te bellen naar het telefoonnummer +31 8506 064 96 of vul het contactformulier in.