Pieter Verolme

Ik ben een ervaren, pragmatische en resultaatgerichte projectmanager gespecialiseerd in de ICT-aspecten van verander/implementatietrajecten. Daarbij vervul ik ook vaak de rol van informatiemanager. Werken op het grensvlak van business en ICT is voor mij een positie waarin ik veel waarde kan toevoegen. Met een flexibele en gedreven instelling maak ik me snel nieuwe materie en een nieuwe omgeving eigen. Een professional, die zowel zelfstandig kan opereren maar ook in een team goed functioneert. 

Door mijn academische opleiding en lange ervaring beschik ik over veel fundamentele kennis van informatie- en communicatietechnologie, administratieve organisatie en financiën. Ik ben inzetbaar over de hele projectmanagement cycle. 
Transparante communicatie en het managen van de verwachtingen zijn voor mij uitgangspunten voor een realistische en voorspelbare aanpak naar mijn opdrachtgever. Dat doe ik graag met een vleugje humor, visie en overtuigingskracht. Daarbij wil ik aanspreekbaar zijn voor iedereen binnen de organisatie en ook aanspreekbaar op het resultaat dat van mij verwacht wordt en de wijze waarop ik dat realiseer.