Home » Security Operations Center

Security Operations Center (SOC)

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Een Security Operations Center, kortweg SOC, is een essentieel onderdeel van de bedrijfsbeveiliging. De SOC is een centrale plek waar experts de beveiliging van uw bedrijf op organisatorisch en technisch niveau monitoren. Zo is uw IT-infrastructuur veilig en kunt u zich focussen op de corebusiness van uw onderneming. ConanDoyle, onze firma uit Wateringen, helpt u graag om zo’n Security Operations Center op te starten.

Waarborg de veiligheid van uw infrastructuur met een Security Operations Center

Een Security Operations Center (SOC) kan tijdelijk of continu worden ingezet om de veiligheid van uw IT-infrastructuur te waarborgen. Naast het garanderen van de veiligheid kunnen wij uw organisatie ook adviseren en helpen met het implementeren van maatregelen naar aanleiding van onderzoek dat wordt uitgevoerd door onze SOC. Ons Security Operations Center is op veel verschillende manieren in te zetten. Zo kunt u ervoor kiezen om de focus te leggen op een bepaald aspect binnen uw beveiliging, zoals webapplicatiebeveiliging. Daarnaast is het ook mogelijk om uw organisatie in het algemeen te ondersteunen. Uw wensen staan centraal!

Alles voor de beveiliging van uw bedrijf

Naast ons Security Operations Center (SOC) bieden wij nog veel meer diensten aan om de beveiliging van uw bedrijf te verbeteren, bijvoorbeeld met beveiliging tegen hackers. U kunt bij ons ook terecht om een opleiding tot interne auditor te volgen, zodat u zelf de veiligheid binnen de organisatie kunt monitoren. Verder bieden wij nog vele andere diensten aan, waaronder:

Bel voor meer informatie en ontdek de voordelen

Als expert op gebied van cyberbeveiligingssystemen helpen wij bedrijven in het hele land aan een optimale cybersecurity. Neem contact met ons bedrijf op voor meer informatie over een Security Operations Center. Wij vertellen u graag hoe wij u van dienst kunnen zijn. Bel gerust naar +31 8506 064 96 of vul het contactformulier in en ontdek de voordelen van een SOC.