Home » Security Operations Center

Security Operations Center

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Om jouw organisatie te blijven beschermen biedt ConanDoyle een complete oplossing aan in de vorm van een Security Operations Center (SOC). Hiermee wordt de beveiliging van jouw bedrijf op organisatorisch en technisch niveau gemonitord. Zo is jouw IT-infrastructuur veilig en kun jij je focussen op de corebusiness van jouw onderneming.

Waarborg de veiligheid van jouw infrastructuur

Een Security Operations Center (SOC) kan tijdelijk of continu worden ingezet om de veiligheid van jouw infrastructuur te waarborgen. Naast het garanderen van de veiligheid kunnen wij jouw organisatie ook adviseren en helpen met het implementeren van maatregelen naar aanleiding van onderzoek dat wordt uitgevoerd door ons SOC. Ons Security Operations Center is op veel verschillende manieren in te zetten en kan de focus leggen op een bepaald aspect binnen jouw beveiliging. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw organisatie in het algemeen te ondersteunen. Jouw wensen staan centraal!

Alles voor de beveiliging van jouw bedrijf

Naast ons Security Operations Center (SOC) bieden wij nog veel meer diensten aan om de beveiliging van jouw bedrijf te verbeteren. Je kunt bij ons ook terecht om een opleiding tot interne auditor te volgen, zodat je zelf de veiligheid binnen de organisatie kunt monitoren. Verder bieden wij nog vele andere diensten aan, waaronder:

Bel voor meer informatie en ontdek de voordelen

ConanDoyle is gevestigd in Wateringen, in de buurt van Den Haag, maar wij bieden onze diensten in het hele land aan. Neem contact met ons bedrijf op voor meer informatie over een Security Operations Center. Wij vertellen je graag hoe wij jou van dienst kunnen zijn. Bel gerust naar +31 8506 064 96, of vul het contactformulier in, en ontdek de voordelen van een SOC.