Home » Shareloch

Shareloch

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Herkent u dat?

U slaat nu uw documenten en bestanden op op uw lokale computer of laptop. Deze gegevens worden dan meestal ook wel opgeslagen op een server van de organisatie. Handig om te delen met de collega’s!

Maar de wereld staat ondertussen niet stil.

U heeft de beschikking over een computer op het werk, een laptop, een computer thuis, een tablet en een mobiele telefoon. En nog kunt u niet overal bij uw bestanden. Om gek van te worden!

U wilt na werktijd nog even een bestand aanpassen of lezen. Maar dat kan niet omdat het op een server op de zaak staat. Dat is onhandig!

We hebben niet alleen meer collega’s waarmee samengewerkt wordt, maar er komen ook steeds meer zzp’ers en andere leveranciers om ons heen waarmee we samen willen werken aan een project. En uiteraard willen we ook nog met informatie van onze klanten werken en beschikbaar stellen aan de klant. Gelukkig is er dan e-mail beschikbaar. Dan kunnen we alles snel bij de ander krijgen. Maar wie heeft nu de laatste versie, wie heeft nu de laatste aanpassing gedaan? En… soms zijn onze bestanden zo groot geworden dat deze niet eens meer verstuurd kunnen worden per email, dus wijken we uit naar toepassingen zoals WeTransfer. Het wordt er niet eenvoudiger op. Het comfort van samenwerken met deze middelen wordt lastiger. Om maar te zwijgen over de beveiliging van de informatie die we delen! 

Hoe mooi zou het nu zijn als u alle relevante documenten en bestanden altijd op elk apparaat beschikbaar zou hebben. Als u altijd met de meest recente versie kan werken. Als u alles veilig beschikbaar heeft én comfortabel kan delen, ongeacht de grootte van de bestanden en of er met een collega, leverancier of klant gewerkt wordt.

U hoeft hier niet langer over na te denken want dit kan vandaag al gerealiseerd worden. Wij noemen het ShareLoch en het zorgt er voor dat u veilig, flexibel en zonder limitaties bestanden kunt delen met uw omgeving.

Benieuwd geworden naar wat ShareLoch voor u kan betekenen? Klik dan hier voor de specificaties en de prijzen en informeer vandaag nog naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

laptop
laptop

Waarom ShareLoch?

Bescherm, controleer en monitor data en communicatie in uw bedrijf of instelling. Verzeker u van compliance met uw bedrijfs- en juridische beveiligingseisen. Maak data beschikbaar op ieder platform voor uw teams. Laat ze delen, samenwerken en communiceren binnen en over organisatie grenzen.

AVG / GDPR Compliance

Per 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht gegaan. Deze wet maakt uw organisatie verantwoordelijk voor elke afwijking van deze hoge beveiligingsstandaard. Zelfs het lekken van adressen uit uw e-mail lijsten is een overtreding van deze verordening en kan leiden tot een boete. Elk B2C bedrijf en ook B2B bedrijven zullen zich moeten verzekeren dat zij hun data onder controle hebben. ShareLoch biedt u compliancy met de AVG doordat u weet waar uw data staat, de data voorzien is van encryptie en uw data op een “need to know” basis beschikbaar gesteld kan worden.

Hoe werkt het?

ShareLoch is gebaseerd op een state of the art file sharing platform met een uiterst gebruiksvriendelijke interface. De inrichting en bediening is als ieder ander bestand delingsplatform, intuïtief en voor gebruikers eenvoudig te begrijpen. Voor iedereen die de filestructuren van zijn/haar laptop begrijpt is het zeer eenvoudig om mee te werken en het biedt het uitgebreide mogelijkheden voor gebruikersmanagement en bovendien versiebeheer van uw bestanden.

ShareLoch iets voor u ?

ConanDoyle biedt Shareloch aan zonder limitaties. Deze ultra veilige samenwerkingsomgeving biedt voor iedere organisatie een passende oplossing:

  • Eigen omgeving
  • Schaalbaar
  • Eenvoudige uitbreidbaar.
  • Optioneel implementatie support

Wilt u een veilige en controleerbaar AVG compliant bestandsdeling systeem wat net zo eenvoudig werkt als DropBox, OneDrive of Google Drive? ConanDoyle verzorgt de volledige implementatie voor u van 20 tot 500 gebruikers en daar boven. Interesse gewekt? Neem dan contact met ons op en verzeker u van een systeem dat helpt controle te krijgen over uw data!