Home » Technologie

Technologische oplossingen

Werkplek

Netwerk

Servers en websites/webshops/portals

Uw IT omgeving bestaat meestal uit drie hoofdgroepen. De PC’s waar mee u en uw medewerkers hun werk uitvoeren, het netwerk dat zorgt voor de verbindingen onderling en naar buiten en de server of webapplicatie waarmee gewerkt wordt. Zelden staat die laatste tegenwoordig nog binnen de muren van uw bedrijf, maar soms nog wel. Zoals met alles, is het belangrijk om de beveiligingsmaatregelen op alle drie de hoofdgroepen uit te voeren. Dus op de werkplek, op het netwerk en op de server waar de (web-)applicatie draait.
ConanDoyle zorgt voor de technische oplossingen om deze drie hoofdgroepen te helpen beveiligen. En ConanDoyle zorgt er voor dat de kosten zeer beperkt blijven zodat kiezen voor verbeterde beveiliging geen pijnlijke aangelegenheid hoeft te worden. Zo levert ConanDoyle verschillende diensten voor slechts €1,- per gebruiker per maand!!

Combineer

Natuurlijk is het het beste om alles meteen aan te pakken, maar soms komt dat gewoon even niet uit. Dan is een stap voor stap aanpak gewoon praktischer.
De verschillende oplossingen kunnen onafhankelijk van elkaar ingezet worden. We adviseren graag over wat het beste startpunt is, maar de keuze is en blijft aan u. Al hoeft u het voor de kosten vast niet te laten.

laptop

Geïnteresseerd in onze diensten?

banner
banner
banner

Werkplek beveiliging

Voor de werkplekken (de PC’s) biedt ConanDoyle twee verschillende diensten:

CDSecure: checkt de configuratie van uw Windows PC. De standaard installatie laat qua beveiliging vaak veel te wensen over. Het geeft de IT verantwoordelijke inzicht in wat te verbeteren en u het inzicht of er daadwerkelijk verbetering optreedt. Meer weten? Klik hier

ESET End point security: gaat verder dan andere anti virus oplossingen, het beschermt email, de bestanden en het internet verkeer. Geeft inzicht in de feitelijke bescherming en signaleert en acteert onmiddellijk als er iets toch mis is gegaan.

Netwerk beveiliging

Het netwerk vormt de toegang tot alles Voor de beveiliging daarvan heeft ConanDoyle ook twee diensten:

Managed Firewall service: het netwerk vormt het centrale punt van uw IT landschap. Toch hangt het vaak onbeschermd aan het internet. Een goede firewall, die goed bijgehouden wordt en constant gemonitord wordt vormt een goede aanvulling op de IT beveiliging.

VPN: Als u of uw medewerkers ook van buiten het bedrijfspand de systemen gebruikt, is de beveiliging van de communicatie van en naar uw server(s) cruciaal. Een VPN (Virtueel Private Network) biedt uitkomst.

Server/web applicatie beveiliging

Waarschijnlijk is uw website/webshop/webapplicatie de belangrijkste manier om met uw (toekomstige) klanten in contact te staan. Het is dus van het grootste belang dat de website beschikbaar is, dat wat er op staat niet door anderen aangepast kan worden en dat vertrouwelijke (klant-)gegevens niet door anderen ingezien kunnen worden. Ter bescherming heeft ConanDoyle verschillende diensten:

Hudson: Kwetsbaarheidsscanning die wekelijks naar de kwetsbaren plekken van uw website zoekt. De website wijzigt en er kunnen dus nieuwe kwetsbaarheden ontstaan, maar er worden ook dagelijks nieuwe kwetsbaarheden in bestaande oplossingen gevonden. Hudson geeft inzicht en advies.

Hudson deep: Is een veel diepgaandere scan op de kwetsbaarheden van uw webapplicatie. Niet een scan die iedere week hoeft te draaien, maar wel met enige regelmaat. Op deze wijze worden de kwetsbaarheden die alleen door meer geavanceerde aanvallen uit genut kunnen worden ook gevonden. 

CDSecure: checkt de configuratie van uw server . De standaard installatie laat qua beveiliging vaak veel te wensen over. Het geeft de IT verantwoordelijke inzicht in wat te verbeteren en u het inzicht of er daadwerkelijk verbetering optreedt.

Handmatige pentest: Deze test combineert het gebruik van complexe tooling, met social engineering en het brein van de hacker die combinaties legt die alleen een tool niet kunnen. De verschillende vormen van penetratietests geven diepgaand inzicht in de status van de beveiliging van en rondom de applicatie.

Vantage: continue monitoring en alerting van uw systemen. Dat kunnen de servers, maar ook de PC’s zijn. Zodra de systeem parameters zich buiten veilige waarden begeven gaat er bij u en bij ons een alarm af zodat er snel (op tijd) ingegrepen kan worden.