Home » Security Audit

Security Audit

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

ConanDoyle is dé geschikte partner bij uitstek als u graag een security audit wilt laten uitvoeren voor uw bedrijf. Met zo’n audit krijgt u onmiddellijk een overzicht van de veiligheid van uw netwerk. Indien er zwakke plekken zijn, kunt u deze vervolgens heel gericht verbeteren. Ontdek hier wat ons bedrijf uit Wateringen voor u kan betekenen.

Laat een security audit uitvoeren

Uiteraard heeft u reeds de nodige maatregelen getroffen om de cybersecurity van uw bedrijf te verbeteren. Het gebeurt echter geregeld dat werknemers na een tijdje minder oplettend worden of er veranderingen plaatsvinden in de bedrijfsprocessen, waardoor er nieuwe risico’s ontstaan. Daarom is het een goed idee om geregeld een security audit uit te laten voeren. In zulke audits stelt u vast of de genomen maatregelen nog steeds nageleefd worden en of deze nog steeds effectief zijn. Op basis hiervan maakt u een risicobeoordeling op.

Deel de scope van de audit naar uw wensen in

De scope van de audit kan naar uw wensen worden ingedeeld. Wij testen de website- en serverbeveiliging en bekijken in hoeverre maatregelen in de gehele organisatie voldoen. De audit kan daarnaast ook worden uitgevoerd over vooraf gespecificeerde maatregelen van de security engineers. Het eindresultaat van de security audit is altijd een rapportage van de bevindingen van onze professionals. Wij geven uw organisatie aanbevelingen voor de te implementeren maatregelen en voeren deze indien gewenst direct voor u uit. Uw organisatie blijft zo op het gewenste beveiligingsniveau. Het is bij ons bovendien mogelijk om een opleiding tot interne auditor te volgen. Zo laat u een medewerkers opleiden om zelf security audits uit te voeren binnen uw organisatie.

Neem contact op voor een eigen audit

Wilt u een security audit uit laten voeren om de beveiliging van uw bedrijf grondig te testen? Neem dan contact met ons bedrijf op en vraag uw offerte aan. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 8506 064 96 of via het contactformulier. Samen gaan we voor een goede cybersecurity voor uw bedrijf!