Home » Security Audit

Security Operations Center

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

ConanDoyle is dé geschikte partner bij uitstek als je graag een security audit wilt uit laten voeren voor jouw bedrijf. Je hebt binnen jouw organisatie reeds een aantal maatregelen getroffen die de veiligheid van jouw bedrijfsvoering bevordert.

Laat een security audit uitvoeren

Mensen worden vaak te gemakkelijk in hun handelen, techniek laat het wel eens afweten en jouw bedrijfsactiviteiten en -processen veranderen ook nog wel eens, dus vandaar dat hier een security audit goed bij te pas komt. Belangrijk is dus dat je kunt vaststellen of de genomen maatregelen nog steeds nageleefd worden en of deze nog steeds effectief zijn. Na afloop van deze activiteit heb je een security audit beschikbaar die eenmalig, maar bij voorkeur met een bepaalde frequentie, kan worden uitgevoerd.

Deel de scope van de audit naar jouw wensen in

De scope van de audit kan naar jouw wens worden ingedeeld. Wij testen de websitebeveiliging en bekijken in hoeverre maatregelen in de gehele organisatie voldoen. Deze worden vervolgens in een risicobeoordeling genoteerd. De audit kan daarnaast ook worden uitgevoerd over vooraf gespecificeerde maatregelen van de security engineers. Het eindresultaat van de security audit is altijd een rapportage van de bevindingen van onze professionals. Wij geven jouw organisatie aanbevelingen voor de te implementeren maatregelen en voeren deze indien gewenst direct voor jou uit. Jouw organisatie blijft zo op het gewenste beveiligingsniveau. Het is bij ons zelfs mogelijk om een opleiding tot interne auditor te volgen, zodat je zelf security audits kunt uitvoeren binnen jouw organisatie.

Neem contact op voor een eigen audit

Wil je een security audit uit laten voeren of een offerte van onze projectaanpak hiervoor op laten stellen? Neem dan contact met ons bedrijf in Wateringen, nabij Den Haag op! Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 8506 064 96 of vul het contactformulier in. Via dit telefoonnummer kun je ook andere vragen over onze diensten aan onze professionals stellen.