Home » Vacature informatiebeveiliging

Vacature informatiebeveiliging

Website scan

Als onderdeel van onze Sentinel
Services bieden wij een continue
websitescan aan.

 

Scan direct uw website

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Wanneer je geïnteresseerd bent in het proces van het vaststellen van de betrouwbaarheid van informatiesystemen, dan is de vacature informatiebeveiliging vast iets voor jou. In deze functie gat je de betrouwbaarheid van systemen vaststellen in termen van vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit. Vervolgens onderhoudt en controleer je het samenhangende pakket van bijbehorende maatregelen.

Solliciteer voor de vacature voor informatiebeveiliging en ga aan de slag

Bij de vacature voor informatiebeveiliging ga je aan de slag met de preventieve, detectieve, repressieve en correctieve maatregelen van het systeem. Daarnaast ga je ook aan de slag met processen die de beschikbaarheid, exclusiviteit en integriteit van alle vormen van informatie binnen een organisatie weergeven. Het doel van de vacature voor informatiebeveiliging is dat de continuïteit van de informatie, en de informatievoorzieningen zelf, te waarborgen.

laptop
laptop

Beveiligen van diverse gegevens

Wanneer je solliciteert voor de vacature voor informatiebeveiliging, dan wordt er veel verteld over onze projectaanpak en ga je onder andere ook aan de slag met het beveiligen van diverse persoonsgegevens, intellectuele eigendommen, bedrijfsgevoelige informatie en informatie over klanten en relaties. Door de functie van de vacature voor informatiebeveiliging aan te nemen zorg jij ervoor dat ongewenste bezoekers toegang krijgen tot deze informatie, net als wanneer je aan de slag gaat met OBE-maatregelen.

Heb je interesse in de vacature? Neem direct contact op!

Heb je interesse in een vacature voor informatiebeveiliging? Dat begrijpen wij maar al te goed! Bel voor meer informatie naar +31 8506 064 96, of vul het contactformulier in. Heb je misschien andere vragen of wil je meer informatie over een van onze diensten, zoals bijvoorbeeld de security audit? Ook hiervoor zijn wij te bereiken.