Home » Vacature informatiebeveiliging

Vacature voor informatiebeveiliging

Website scan

Als onderdeel van onze Sentinel
Services bieden wij een continue
websitescan aan.

 

Scan direct uw website

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Onze vacature voor informatiebeveiliging is ideaal voor IT-experts met een hart voor cybersecurity. In deze functie stelt u de betrouwbaarheid van systemen vast in termen van vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit. Vervolgens onderhoudt en controleert u het samenhangende pakket van bijbehorende maatregelen.

Solliciteer voor onze vacature voor informatiebeveiliging en ga aan de slag

Als specialist in informatiebeveiliging draagt u bij aan een goede cybersecurity van bedrijven. Bij de vacature voor informatiebeveiliging gaat u aan de slag met de preventieve, detectieve, repressieve en correctieve maatregelen van het systeem. Daarnaast werkt u met processen die de beschikbaarheid, exclusiviteit en integriteit van alle vormen van informatie binnen een organisatie weergeven. Het doel van de vacature voor informatiebeveiliging is om de continuïteit van de informatie, en de informatievoorzieningen zelf, te waarborgen.

laptop
laptop

Beveiligen van diverse gegevens

Wanneer u solliciteert voor de vacature voor informatiebeveiliging, gaat u onder andere ook aan de slag met het beveiligen van diverse persoonsgegevens, intellectuele eigendommen, bedrijfsgevoelige informatie en informatie over klanten en relaties. U bent met andere woorden verantwoordelijk voor de brede informatiebeveiliging. Door de functie van de vacature voor informatiebeveiliging aan te nemen, zorgt u ervoor dat ongewenste bezoekers geen toegang krijgen tot deze informatie, net als wanneer u aan de slag gaat met OBE-maatregelen.

Stuur ons uw sollicitatie

Heeft u interesse in onze vacature voor informatiebeveiliging? Dat begrijpen wij maar al te goed! Bel snel naar +31 8506 064 96 of vul het contactformulier in om uw interesse door te geven. Heeft u eerder interesse in een functie als interne auditor en wilt u hiervoor een opleiding volgen? Ook hiervoor kunt u bij ons deskundige cybersecuritybedrijf terecht.