Home » Kwetsbaarheidsscan

Kwetsbaarheidsscan / Vulnerability Scan

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Wilt u uw huidige systemen laten scannen om eventuele kwetsbaarheden snel op te kunnen lossen? Dan kunt u bij ConanDoyle terecht voor een vulnerability scan!

Inhoud

De vulnerability scan onderscheidt zich van de penetratie testen doordat een algemeen beeld wordt gegeven van de beveiliging van uw systeem. Penetratie testen focussen meestal op een select aantal delen van uw systemen om te kijken hoe diep deze door kunnen dringen. Bij een vulnerability scan testen onze professionals de algemene beveiliging van uw systeem en krijgt u inzicht in de zwakke, maar ook de sterke plekken van uw systeem. Aan de hand van deze scan kunt u uw systemen zelf verder versterken of laten versterken.

Aanpak

Een vulnerability scan kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Wij kunnen uw systemen samen met u analyseren of u kunt ervoor kiezen om ConanDoyle professionals een scan uit te laten voeren. Natuurlijk krijgt u na afloop van de scan een rapport met daarin de bevindingen. Als blijkt dat uw systemen op bepaalde punten versterking kunnen gebruiken dan kunt u deze versterkingen door ConanDoyle uit laten voeren. Natuurlijk kunnen wij uw eigen medewerkers ook assisteren bij het implementeren van de juiste maatregelen.

Informatie

Wilt u meer informatie over de vulnerability scan of wilt u andere tests uit laten voeren? Neem dan contact met ons op. 

laptop