Home » White box test

Laat een white box-test uitvoeren

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Bij een white box-test wordt de beveiliging van jouw organisatie getest, waarbij alle informatie over hoe jouw systeem in elkaar zit aan ConanDoyle wordt verstrekt. Mogelijke documentatie, broncodes en configuraties worden door jouw bedrijf aangeleverd. Wij controleren hierbij alle maatregelen die door jou zijn getroffen om informatie te beveiligen. Zo krijg je een overzicht van welke fouten en problemen in jouw systemen nog opgelost of verbeterd moeten worden.

Ontvang een rapport van jouw uitgevoerde test

Na het uitvoeren van de white box test brengen wij rapport uit van onze bevindingen. Je krijgt de risicobeoordeling schriftelijk aangeleverd, waarbij je ook de mogelijkheid krijgt om met onze professionals in gesprek te gaan. Als jij besluit om jouw systeem direct te verbeteren dan kun je dit laten doen in samenwerking met ConanDoyle. Ook kun je ervoor kiezen om de complete organisatie aan ons over te laten. Als derde optie kun je er natuurlijk voor kiezen om zelf verbeteringen aan te brengen in jouw systeem. Je kunt ons rapport volgen om zelf verbeteringen aan te brengen binnen de gebieden die zijn beschreven in onze rapportage over de cybersecurity.

laptop

Zelf een test laten uitvoeren? Onze professionals staan voor je klaar!

Wil je een white box test uit laten voeren door ons bedrijf? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn gevestigd in Wateringen, nabij Den Haag, maar bieden onze diensten aan voor bedrijven in het hele land. Bij ons kun je een white box test laten uitvoeren, maar ook een grey box test of black box test behoort tot de mogelijkheden. Indien je nog vragen hebt over onze werkzaamheden, kun je altijd bellen naar +31 8506 064 96, of vul het contactformulier in.