Home » Beveiligen tegen hackers

Beveiliging tegen hackers

Website scan

Als onderdeel van onze Sentinel
Services bieden wij een continue
websitescan aan.

 

Scan direct uw website

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Een beveiliging tegen hackers is steeds vaker noodzakelijk. Tegenwoordig hebben hackers veel slimme manieren om toch ongewenst de verbindingspoorten te betreden. Wanneer de hackers eenmaal binnengedrongen zijn in de online systemen van uw organisatie hebben zij inzicht in alle persoonlijke gegevens, kunnen ze cyberaanvallen plegen en kunt u last krijgen van vervelende pop-ups. Daarom is het belangrijk om hackers te voorkomen. Met ons systeem tegen hackers geniet u van een optimale beveiliging.

Bescherm uw systeem met een beveiliging tegen hackers

Beveiliging tegen hackers kent vele vormen. Ons cybersecuritybedrijf helpt u graag bij het beschermen van al uw informatie. Vooral bedrijven of personen waarvan hackers weten dat er veel bij te halen valt, zijn een groot doelwit van hackers. Vandaar dat een computerbeveiliging tegen hackers altijd slim is. Wij bieden een corporate dienstverlening aan om uw bedrijf te beschermen tegen elke hack. Elke organisatie is anders, en daarom vereist elke organisatie een andere aanpak. Wij bedenken een systeem voor computerbeveiliging op maat van uw bedrijf, zodat u steeds geniet van een optimale beveiliging tegen hackers en cyberaanvallen kunt voorkomen.

laptop
laptop

Onze corporate dienstverlening om hacks te voorkomen

Een goed systeem voor computerbeveiliging tegen hackers bestaat uit verschillende onderdelen. Er zijn immers verschillende manieren waarop hackers uw IT-omgeving kunnen binnendringen. Onze corporate dienstverlening helpt u om hackers te voorkomen op drie verschillende niveaus:

  • Beveiliging van de werkplek (de pc’s zelf)
  • Beveiliging van het netwerk
  • Beveiliging van de server/webapplicatie

Voor elk van deze aspecten bieden wij verschillende technologische oplossingen aan. Onze corporate dienstverlening bestaat dus uit een totaalpakket waarmee u elke hack voorkomt. Zo rekent u bij ons steeds op een goede cybersecurity.

Hackers voorkomen op de meest optimale manier

Wanneer onze firma computerbeveiliging tegen hackers installeert, worden uw computers beschermd tegen verschillende aanvallen van buitenaf. Om uw organisatie te blijven beschermen, biedt ConanDoyle een complete oplossing aan in de vorm van een Security Operations Center. Wij ontwerpen graag een beveiliging tegen hackers op maat voor u, maar u kunt zelf ook het een en ander doen om aanvallen te voorkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • De software up-to-date houden
  • Oppassen met phishingmails
  • Het wachtwoord om de tijd resetten
  • Een virusscanner gebruiken
  • Back-ups maken

Naast computerbeveiliging tegen hackers is het ook verstandig om uw webcam af te plakken en de firewall aan te zetten. Voor het beschermen van uw infrastructuur kunt u gebruikmaken van de Guardian360.

Heeft u vragen voor onze experts? Neem direct contact op!

Wanneer hackers toch aan uw informatie zijn gekomen, kunnen ze op het internet uw identiteit aannemen. Vandaar is het heel belangrijk om een adequate computerbeveiliging tegen hackers te hebben, waarmee u ongewenst bezoek kunt voorkomen. Laat vandaag nog uw apparaten beveiligen door een van onze specialisten en vertrouw op onze corporate dienstverlening tegen hacks. Bel voor meer informatie naar +31 8506 064 96 of vul het contactformulier in.