Home ┬╗ Beveiligen tegen hackers

Beveiliging tegen hackers

Website scan

Als onderdeel van onze Sentinel
Services bieden wij een continue
websitescan aan.

 

Scan direct uw website

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Een beveiliging tegen hackers is steeds vaker noodzakelijk. Tegenwoordig hebben hackers veel slimme manieren om toch ongewenst de verbindingspoorten te betreden. Wanneer de hackers eenmaal binnen zijn hebben zij inzicht in alle persoonlijke gegevens, kunnen ze cyberaanvallen plaatsen en kun je last krijgen van vervelende pop-ups.

Laat een beveiliging tegen hackers plaatsen

Een beveiliging tegen hackers kan gedaan worden op verschillende manieren. Wij van ConanDoyle in Wateringen, nabij Den Haag, helpen je graag bij het beschermen van al je informatie. Hackers richten zich veel op bedrijven, maar ook steeds vaker op gewone mensen en kwetsbare systemen. Vooral bedrijven of personen waarvan hackers weten dat er veel te halen valt, zijn een groot doelwit. Vandaar dat een computerbeveiliging tegen hackers altijd slim is.

laptop
laptop

Bescherm je persoonlijke gegevens tegen cyberaanvallen

Wanneer er computerbeveiliging tegen hackers wordt geplaatst door ons bedrijf, wordt je computer bescherm tegen verschillende aanvallen van buitenaf. Om jouw organisatie te blijven beschermen biedt ConanDoyle een complete oplossing aan in de vorm van een Security Operations Center. Een computerbeveiliging tegen hackers kunnen wij voor je plaatsen, maar je kan zelf ook het een en ander doen om aanvallen te voorkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • De software up-to-date houden
  • Oppassen met phishingmails
  • Het wachtwoord om de tijd resetten
  • Een virusscanner gebruiken
  • Back-ups maken

Naast computerbeveiliging tegen hackers is het ook verstandig om je webcam af te plakken en de firewall aan te zetten. Voor het beschermen van je infrastructuur kan je gebruikmaken van de Guradian360.

Heb je vragen voor onze experts? Neem direct contact op!

Wanneer hackers toch aan jouw informatie zijn gekomen, kunnen ze op het internet jouw identiteit aannemen. Vandaar dat het heel belangrijk is om een computerbeveiliging tegen hackers op je computer te hebben. Laat vandaag nog jouw apparaten beveiligen door een van onze specialisten en voorkom ongewenst bezoek van buitenaf. Bel voor meer informatie naar +31 8506 064 96 of vul het contactformulier in.