Home » Introductie

Introductie

Pragmatische oplossingen

Gericht op MKB

Advies, hulp en bescherming

ConanDoyle:

Informatieveiligheid bereikbaar voor alle organisaties.

ConanDoyle is eind 2016 gestart met de visie om organisaties te helpen de juiste investeringen te doen in informatiebeveiliging in plaats van alleen te reageren op een incident. Informatie veiligheid als toegevoegde waarde, “pre-flight” en natuurlijk ook “post crash”.

ConanDoyle ontleent haar naam aan de schrijver van de boeken over de grootste speurneus allertijden: Sherlock Holmes.

ConanDoyle richt zich op organisaties die werken met informatie en hier geen zorgen over willen hebben. Termen als firewalls, privacy, ransomware en bewerkersovereenkomsten heeft u vaak genoeg gehoord. Wij zorgen ervoor dat dergelijke zaken voor organisaties gewoon goed, begrijpelijk en over het gehele spectrum geregeld worden.

De volle breedte

Door de expertise van onze professionals te bundelen zijn wij in staat om diensten te leveren in de volle breedte van informatiebeveiliging. Één persoon is niet in staat om alles te weten en daarom bundelen wij de kennis van specialisten binnen de verschillende domeinen. Zo zijn wij in staat uw organisatie adequaat te assisteren bij het nemen van de juiste maatregelen. Of het nu gaat om het uitvoeren van een technische scan, het opstellen van de juiste privacyverklaring of tijdelijke inzet van een professional, u kunt bij ons terecht.

Kennisdeling

Informatiebeveiliging wordt steeds belangrijker voor organisaties. Daarom biedt ConanDoyle kennis op dit gebied via de website www.ConanDoyle.eu. Onze professionals delen hun kennis binnen de verschillende domeinen van informatiebeveiliging met u door middel van nieuwsitems en blogs. Hierdoor blijft u op de hoogte van de trends en ontwikkelingen en kunt u deze informatie gebruiken om uw organisatie zelf verder te versterken.

Transparant

ConanDoyle streeft ernaar organisaties op transparante wijze te assisteren bij het bereiken van het gewenste veiligheidsniveau. Door met u in overleg te gaan leren wij uw organisatie en het niveau van informatiebeveiliging kennen. Daarnaast stellen wij bij ieder project één ervaren projectmanager aan, zodat u altijd in controle blijft en op de hoogte wordt gebracht.

Informatie

Heeft u vragen over de producten en diensten van ConanDoyle of wilt u direct informatie ontvangen? Bel of stuur ons een e-mail met uw vraag (ook via het contactformulier) en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden. Heeft u een specifiek probleem en wilt u een professional direct benaderen? Dat kan via het tabblad ‘professionals‘ op onze website.

Achtergrond

ConanDoyle is een initiatief van Jurgen Smit, Bert Heskes en Jan Willem de Lange, alle drie “veteranen” in de nationale- en internationale-ICT en Informatiebeveiligings-markt.

De missie die hen verbindt is informatiebeveiliging voor iedereen toegankelijk te maken op het noodzakelijke niveau om een veilig gebruik van informatie te kunnen realiseren.