Home » Website beveiliging testen

Website beveiliging testen

24/7 opererende Security Operations Center

Focus op hackcorporate dienstverlening

Advies voor jouw bedrijf

Een website heeft een beveiliging die je zelf kan laten testen. Dit kan je doen met behulp van een website scan. Zo’n scan is als het ware een proces waarbij websites worden onderzocht op technische aandachtspunten of andere zaken. Dit proces kan zelf handmatig uitgevoerd worden, maar tegenwoordig wordt dit steeds vaker met een geautomatiseerde software gedaan.

Laat je website beveiliging testen door onze specialisten

Om je website goed te beveiligen kan je dit laten testen met behulp van een scan voor de website. Dit wordt gedaan met behulp van zowel offline, als online tools. Ook wordt deze scan gebruikt om erachter te komen wat de fouten en/of zwakheden van de website zijn. Om echt de onderliggende problemen vast te stellen  wordt er gebruik gemaakt van andere technische tools.

laptop
laptop

Een veilige website met behulp van een website scan

Een scan voor de website wordt gedaan om je apparaat te beveiligen tegen hackers. Met behulp van deze scan voor de website wordt er gekeken naar de goede en de kwade binnenkomers. Door middel van deze scan voor de website worden problemen opgespoord en blijven ongewenste indringers buiten de deur. Wanneer zij toch toegang hebben gekregen kunnen zijn privacygevoelige informatie stelen. Vandaar dat het een goed idee is om de beveiliging van je website te laten testen. Heb je interesse in het beveiligen van systemen of in het testen van de beveiliging van een website? Volg dan onze interne auditor opleiding.

Vragen? Bel ons nu!

Heb je vragen voor ons bedrijf? Of ben je, naast het laten testen van de beveiliging van de website, misschien benieuwd naar een van onze andere diensten? Neem hiervoor direct contact met ons op. Telefonisch zijn wij te bereiken via het telefoonnummer +31 8506 064 96, of vul het contactformulier in. Onze ervaren specialisten staan zoveel mogelijk voor je klaar om antwoord te kunnen geven op al je vragen, en om je van alle nodige informatie te voorzien.